keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

goblins

Tein pääsiäisteemaan sopivat korvakorut lapsena suklaamunista löytämistäni trolleista. Peikko-raukat joutuivat heti kättelyssä parturiin, sillä niiden hiukset kutittivat korviani!

Menin tänään Etelä-Saimaassa olleeseen jekkuun ja hetken jo olin siinä uskossa, että Lappeenrantaan tulee Ikea!

4 kommenttia:

Petra Ilona kirjoitti...

Trolleja! Voi vitsit olin jo unohtanut ne :-D Vaikka tokihan niillä pienenä leikittiin, kotoa niitä löytyy varmasti montaa eri kokoa.

juanita kirjoitti...

mistä munista trolleja löytyi?? argh, mikä huutava vääryys, minä saan aina vaan epämääräisiä, koottavia muovikotteroita, joista pahimmassa tapauksessa puuttuu jokin olennainen, kokonaisuutta koossa pitävä osa ;D

humu kirjoitti...

Petra: Meillä oli kans suuret läjät trolleja, ostettiin niitä aina kanarian matkoilta, kun siellä oli niitä niin monenlaisia!

Juanita: En kyllä muista yhtään, sillä nuo trollit ovat munastaan kuoriutuneet varmaan kymmenen vuotta sitten =D Kindereiden suklaa on parasta, mutta yllätykset kamalia! Ostin viime viikolla kaksi sellaista ja yllätysaldoni koostui koottavista puskutraktoreista.... =D

Riikka-Amanda kirjoitti...

Oli pakko oikein kalenterista tarkastaa kun en lainkaan sitä pääsykoepäivää muistanut, mutta olin päivää aikaisemmin kuin sinä, 9. päivä:D Hauskat nää trollit, mullakin on vino pino eri kokoisia jemmassa;)