lauantai 18. huhtikuuta 2009

Lasit kaulassa

Kierrätyskeskuksesta löydetyistä aurinkolaseista syntyi pirtsakka kaulakoru. Vaatetus on mikä on, ja kuvien laatukin hieman kyseenalainen, mutta en malttanut odottaa kuvauksen kanssa huomiseen, vaan päätin näpsiä joitain epämääräisiä otoksia keittiön pimeydessä jo tänään. Rillit eivät nyt kyllä täysin pääse oikeuksiinsa... Ne kaipaavat kaverikseen jotain kivaa paitaa!

Ja tässä päivän lounas! Todella hyviä nuudeleita. Hieman halppisnuudeleita kalliimpia, mutta maittavampia, vähemmän rasvaisia ja suuremmassa pakkauksessa. Suosittelen kiperiin tilanteisiin - itse turvauduin näihin siksi, että Joni on vuorostaan vatsataudissa, enkä jaksanut kokkailla mitään suurempaa.

2 kommenttia:

Petra Ilona kirjoitti...

Hauska koru! Mistä oot ostanut tuota ketjua muuten? Itse löysin sinooperista samanlaista vain typerän lyhyinä valmiina ketjuina. Luulisi että jostain saisi metritavaranakin jotain tuon tyyppistä?

humu kirjoitti...

Nuo ketjut ovat peräisin Tiimarista ostetusta lasten korusetistä, koska en ole itsekään löytänyt sitä oikein mistään metritavarana. Nuo olivat ketjunpätkiä, jotka liitin toisiinsa käsipelillä... Uskonpa siis, ettei lopputulos ole kovin kestävä!