maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ostoksia

Auringonpaisteesta virkustuneena tallustelimme Jonin kanssa heti aamupäivästä kaupungille kauppoja ja kirppiksiä kiertelemään. Ostin eurokirppikseltä pari ihan kelpoa paitaa, mutta mitään henkeä salpaavaa en tällä kertaa löytänyt. Kiva kipparitakki siellä olisi ollut, mutta se oli koko liian pieni ja jäi rekkiin roikkumaan.

Vihreä puuvillapaita, jonka rinnuksessa on pari pitsikirjailtua raitaa ja kuviointia. Nappien tilalla on pienet kilisevät tiu'ut, joihin tykästyin. Kevyt ja kiva kesäpaita, joka maksoi 3 euroa. Eurokirppikseltä tämä.

Pitkä tipunkeltainen villatakki 2 euroa. En ole varma pidänkö itse, vai lahjoitanko keltaisesta väristä pitävälle ystävälleni, kun tämä keltaisen sävy ei ole ehkä se kaikkein mieluisin... Myöskin eurokirppikseltä.

Sinapinkeltaiset leggarit Seppälästä... Tykkään näistä, kuin hullu puurosta. Tarjolla olisi ollut myös läjäpäin neonvärisiä legginssejä, joita himoitsin, mutta joita en kuitenkaan olisi osannut käyttää, ja joiden kanssa minulla ei olisi ollut sopivia vaatteitakaan... Höh. Jokatapauksessa näillä pöksyillä hintaa oli 5,96 euroa.

Hapsusandaalit, eli gladiaattoreiden korvikkeet. Dinskon alennuspöydästä 12 euron hintaan. Uudet rakastettuni.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Meillä valmistetaan töissä melbaviinereitä ja se melbahillo on aivan tuon sinun villaneuleesi väristä! Se on superherkullista ja siksi ne viinerit onkin mun suosikkeja.

Ja mulla on myös tuollaiset samanlaiset sinapinkeltaiset Seppälästä ostetut pökät. Jeij.

humu kirjoitti...

Mitä ovat melbaviinerit? Jokatapauksessa kuulostavat oikein erinomaisen hyviltä. =) Minä tykkään niistä perinteisistä pitkulan muotoisista viinereistä, jossa on rantu hilloa, ja rantu (ilmeisesti) vanilja cremeä.

Tykkään noista keltaisista pöksyistä niiiiin paljon! Ja niiden käytännöllisin ominaisuus on se, ettei niissä näy kissankarvat! Nuo tummemmat leggarit paljastavat jokaikisen kissoista irronneen tupsun!

Anonyymi kirjoitti...

ihastuttavat nuo uudet kenkulit :)
Rupee tekee ihan itsekin mieli sujauttaa korkkarit jalkoihin.Tosin ensin pitäisi hankkia sellaiset..
-Kirsi

humu kirjoitti...

H&M:llä on korkkareita alennuksessa ;) Parit kivat kengät oli siellä, mutta en uskalla tilata kun tämä mun jalan koko vaihtelee 37:sta 39:siin...