maanantai 29. kesäkuuta 2009

Karvoja

Varasin kampaamoajan Parturi-Kampaaja Evelle Raaheen. Hän on ollut minun ja ystävieni luottokampaaja useita vuosia. Nyt hiukseni ovat päässeet ikävästi repsalleen, sillä en ole uskaltanut leikkauttaa hiuksiani täällä Lappeenrannassa. Kaikki kampaajat ovat vaikuttaneet jotenkin mummeromaisilta, ylihinnoitelluilta, tai eivät muuten vain ole miellyttäneet minua . Junamatka Raaheen tulee edullisemmaksi, kuin hiusten muotoon leikkaus esimerkiksi hairstorella, mikä tuntuu mielestäni aika järjettömältä... Päätin sitten lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja käydä samalla rahalla sekä kampaajalla, että kesälomareissulla

Katselin juuri vaihtoehtoisia hiusmalleja ukhairdressersistä (joilla on myös copyrightit kuviin). Haluan ehdottomasti nykyisestä kuontalostani hieman lyhyemmän mallin, jossa on mahdollisesti kerroksia lättymäisyyttä hälventämässä... Jotakin räväkkää, erilaista, ehkäpä epäsymmetristä.

Söpöllä tavalla punkahtava, mutta tyttömäinen kiva pörrötukka. Malli vaikuttaa aika helpolta ja huolettomalta, eikä sen laittamiseen kulu aamun kalliita minuutteja juuri ollenkaan. Punaisena voisin kuvitella tämän itselleni.

Kiva epäsymmetrinen leikkaus, mutta taitaa vaatia kantajaltaan kapeammat kasvot kuin minulla. Tykkäisin tästä, mutta en ole varma käykö se minun kasvonpiirteilleni kovinkaan hyvin. Yksi huono puoli on myös se, että tämä malli taitaa tarvia siistimistä säännöllisin väliajoin, enkä usko että minulla on varaa sellaiseen juuri nyt. Punaisena huolisin tämänkin itselleni.

Tyttömäinen perustukka, jota on höystetty kivoilla eri pituisilla osiolla. Tykkään tästä hulluna, eikä se vaadi heti siistimistäkään. Ainoa mutta on tuo mallin suora otsis, jollainen minulla oli niin kauan, että kyllästyin siihen. Mikäli päätän leikkauttaa itselleni tämän mallin, saatan hyvinkin harkita takaisin paluuta ruskeisiin hiuksiin ja vaaleisiin raitoihin...

Nämä hiukset ovat mielestäni ihan älyttömän makeat. Helpot, yksinkertaiset ja konstailemattomat, mutta kuitenkin jollakin tavalla sähäkät. Kivan poikamaiset ja huolittelemattoman näköiset. Ah.

Nämä hiukset ovat I H A N A T! Pitäytyisin punaisissa hiuksissa ja sähäköittäisin tukkaa foliopatukoilla tehdyillä kikkaroilla, joita ripottelisin sinne tänne kuvan tyyliin. Vino otsis on kiva, malli helppo, ja hiusteni pituus riittäisi siihen juuri ja juuri haperoituneiden latvojen leikkaamisenkin jälkeen.

Minullehan iskee valinna vaikeus... ja Evellä on vielä tuhat ihanaa ideaa näiden lisäksi!

Ei kommentteja: