maanantai 23. maaliskuuta 2009

Nam!

Herkuteltiin!

Sotkin tehosekoittimessa keskenään pakastemarjoja, maitoa ja vanilja-jogurttia. Helppoa ja ihan liian hyvää! Tehosekoitin on kätevä vempele, jolla taikoo nopeasti makeita juomia, paukkuja ja kastikkeita.

Asta töistä lupasi tuoda minulle ensi viikolla helppoja virkkausohjeita lainaksi, kun kerroin hänelle innostuksestani päästä sisälle virkkauksen saloihin. Haluaisin virkata pipoja, kukkia ja suuren läjän värikkäitä isoäidin neliöitä, joista sitten tekisin viltin olohuoneeseen.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en pysty kahtomaan näitä sinun herkkuja ku oon ollu kohta 1,5 kuukautta pakkodieetillä rahattomana eikä se nää loppuaan :(
tahtoisin subiin tai jonnekki !!etes jos yhen karkin saisin
K

Petra Ilona kirjoitti...

Voi olisi pitänyt ostaa niitä pakastemarjoja tänään kaupasta niin kuin ensin suunnittelin. Jogurttia kaapista löytyisi jo valmiiksi.

Värikäs isoäidinneliöviltti on munkin ikuisuusprojekti.. Kun vain aloittaisi pikkuhiljaa niin ehkä sen joskus saisi valmiiksi. :)

humu kirjoitti...

Kirsi: Leivo jotain halpaa ja hyvää! Tai tee itse toffeeta! =)

Petra: Minä en osaa virkata ollenkaan... kokeilin sitä kyllä ala-asteella, mutta silmukat jotenkin ihmeellisesti lisääntyivät ja sain aikaiseksi vain muodottomia räsyjä! Haha. Joten olen hirveän ylpeä itsestäni jos saan ikinä aikaiseksi yhdenkään isoäidinneliön... =D

Marja kirjoitti...

Meilläkin harrastetaan näitä tehosekoitinjuomia. Jogurttia, marjoja, hedelmiä, jätskiä, maitoa, mitä nyt sattuu löytymään. Aina tulee hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on halpaa ja hyvää ?
voisit pistellä mulle reseptiä naamakirjassa yksärillä tai mesessä ennenku muutun käveleväksi kukkakepiksi..
K

humu kirjoitti...

Ilona: Niin, nuihin voi laittaa ihan mitä vain - jopa ne puoliksi nahistuneet hedelmät, joille ei enää muuta käyttöä ole.

Kirsi: Hyvää ruokaa kannattaa koluta esim. S-marketin alennuksista! Itse ostan yleensä lihaa tmv. pakastimeen alennuksista.. Ja makeannälkään halvaksi tulee pannari ja lätyt! Nam =)

Minttu kirjoitti...

Minkä kokoisia neliöitä teet? Siis montako kerrosta? Kiinnostaa! <3

humu kirjoitti...

Minttu: Nyt en kyllä ymmärrä kerroksista yhtään mitään =D hmm. Löysin netistä jonkin ohjeen ja teen sillä... Enkä tosiaan ole vielä koukkuakaan hommannut, että olisin voinut harjoitella edes ketjusilmukan tekoa =D

humu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.