sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

på fritiden brukar jag...

3 vapaapäivää tällä viikolla. Niiden aikana olen...

...odottanut bussia auringonpaisteessa.

... hakenut take away-kahvit tekulta ja nautiskellut omenapullaa kaupungilla.

... saanut rakot jalkoihini uusista kengistä.

... tehnyt hyvää ruokaa.

... ostanut kesän ensimmäiset metrilakut torikojusta.

... järjestänyt kirppikseltä ostetut hamahelmet väreittäin.

... kuorinut ja pakastanut raparperia.

... huomannut uusia yksityiskohtia kaupunkikuvassa.

... tehnyt iikulle riippukeinun.

... juonut sataman laivaterassilla kuivaa omenasiideriä.

... kuvannut Jonia matkalla kotiin.

Ikäviltäkään asioilta en ole välttynyt. Palkanlaskija oli vienyt palkastani 60% veroa, vaikka olin toimittanut verokortin hyvissä ajoin ja puhelimitse varmistanut, että verokortti on paikan päällä.

Palkkasotkujen lisäksi jouduimme sotajalalle Jonin entisen vuokranantajan kanssa, joka ensin palautti takuuvuokran, mutta yhtäkkiä 2 viikkoa avainten luovuttamisen jälkeen vaatikin meitä maksamaan 40€ siivouskuluja. Asunto oli siivottu lattiasta kattoon ja se oli moitteettomassa kunnossa. Kun kieltäydyimme maksamasta puhtautta kiiltävän asunnon siivoamisesta penniäkään, alkoi nainen kiristämään Jonia ja uhkailemaan minua. Uskomatonta, kuinka rahanahneita ja itsekeskeisiä ovat. Nähtäväksi jää, että toteuttaako nainen uhkauksensa. Onneksi otimme valokuvat asunnosta loppusiivouksen jälkeen.

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Onnellisen näköisiä päiviä, kissanpäiviä!

Millainen tuo kissan riippukeinu muuten on? Jos Elviirallakin olisi riippukeinu, se ei ehkä nukkuisi mun sukkalaatikossa koko ajan...

humu kirjoitti...

On syntiä tehdä kesällä töitä. Jokaista siihen syyllistyvää pitäisi rankaista raipan iskuin. Ehkäpä minäkin kuitenkin juuri siksi osaan nauttia vapaapäivistäni :)

Kissanriippukeinu on sangen yksinkertainen patentti. Mulla on alkovin edessä tuollainen iso hippiverho, jonka sitten kuminauhalla köytin riippukeinuksi. Kauhean rumahan se on, mutta Iikulle mieluinen. Olisipa semmoisia kaupassa, kissat varmasti tykkäisivät!