lauantai 19. kesäkuuta 2010

Maatuskat

Tänään minä olisin halunnut kertoa eilisen kirpparipyrähdykseni hienoista löydöistä, mutta en saanut otettua hyviä kuvia. Mistä se johtuu, että usein kun aamulla kuvaan, jäävät kuvat jotenkin sameiksi ja värittömiksi?
Oli miten oli, kirppispostauksen tilalta MAATUSKOJA.

Siinä se nyt roikkuu. Vanha kaulaketju löytyi askartelukaapista. Rinkukaruuveja hain askaretasta - olivat mielestäni niin sikamaisen kalliita, että seuraavalla kerralla ostan rautakaupasta.

Kaksi maatuskariipusta on vielä tuloillaan, ainoastaan ketjut puuttuvat. Oikeanpuoleinen mamma tosin on niin nyrpeän näköinen, että päätynee avaimenperäksi.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nuo taitaa olla vähän isompia ruuveja kun mitä mie ostin. Olikohan siinä pussissa 10 vai 15 silmukkaruuvia, ja hintaa pari euroa. Metsästin kaikkialta muualta noita ruuveja enkä löytäny. Tänne pitäs saaha joku kivempi ja isompi ja parempi askartelukauppa! Askaretta on joteskin niin ahas ja sekanenkin.

humu kirjoitti...

Nuo oliki vähä ärsyttävän isoja, vaikkakin pienimpiä mitä mää löysin sieltä. Veitkö ketku viimesen pussin? :D Katoin että nuoki ruuvit on alunperin jostaki Tampereen isosta askartelukaupasta ku pussisa oli jonku Treläisen liikkeen mainos. Varmasti ollu siellä paljo halvempia!