perjantai 19. maaliskuuta 2010

Tämä on otsikko

En välittänyt ostoslakosta kohdatessani Seppälän alennustuotteet. Puolustelen tekoani sillä, että kaikki ostamani jutut olivat halpoja ja etenkin tarpeellisia.

Ohut kevätpipo 2 €. Villamyssyt käyvät toivottavasti pian liian kuumiksi, mutta ulkona ei pärjää silti ilman lakkia. Pipo oli siis ehdoton juttu!

Pikkareita 2€/kpl. Suoritan innovaatiota alusvaattehyllylläni.

Mustaa kynsilakkaa 1€. Musta kynsilakka on ollut ostoslistalla jo pitkän aikaa, mutta olen aina unohtanut ostaa sen!

Tiikeri-paita ja mustilla liiveillä 5€. Liivit eivät ole kiinni paidassa, joten niitä voi käyttää myös muiden teeppareiden kanssa!

Tiikeripaita käy älyttömän hyvin yksiin nahkarotsini kanssa. Olisipa jo kesä. Sitten minä istun satamassa rotsi ja tiikeri-paita päällä. Syön mansikoita ja juon siideriä.

Musta lörppäpaita lastenosastolta 5 euroa. Juuri jotain tämmöistä olen etsinyt pitkään, mutta kaikki kivat löydökset ovat maksanneet kohtuuttoman paljon. Paita on kiva yllä, hulmuava ja kevyt.

Sitten tämä kyseenalainen vaatekappale, jonka ostaminen oli hieman kiikun kaakun. Se on minulle ihan liian iso, mutta maksoi vain 2 euroa. Joko minä laskostan sitä kainaloista, tai tuunaan muutoin. Täytyy miettiä.

3 kommenttia:

Joa kirjoitti...

Tiikeri t-paita on mahti! Tykkään nyt tosi paljon kaikista eläinkuva teeppareista (tosin en ikinä niistä luonnonsuojeluliiton siilipaidoista!). :---D

Minttu kirjoitti...

Hui kun sä olet laihtunut! En oo kyllä nähnyt sua millon lie viimeksi livenä, mutta hui! Älä laihdu enää. Ja piru vie oot tyylikäs! <3

humu kirjoitti...

joa, minullakin on jokin ihmeellinen eläininnostus menneillään! tykkään jopa leobardi-kuosista, vaikka ennen se oli mielestäni ihan hullun mauton!

Minttu, En laihdu enää, ei huolta! Kasvisruokavalio ja karkkien vähentäminen on tehnyt ihmeitä, ja tykkään olla just tämän kokoinen =)Tykkään tuosta uudesta rotsistani kyllä ihan hulluna... Olisipa jo vähän lämpimämpää, että voisin käyttää sitä!