tiistai 23. maaliskuuta 2010

Maanantai

PÄIVÄ KUVINA
Heräsin tänään jo kahdeksan aikaan, sillä halusin nauttia hitaasta aamusta. Kuuntelin CMX:ää, kylvin auringonpaisteessa ja kertailin ruotsinkielen sanoja. Kymmeneltä kokoonnuimme muutaman luokkatoverini, ja Minna Pirilä-Martin kanssa kulttuuritoimiston tiloihin suunnittelemaan metkuja (joista kerron lisää huhtikuun lopulla.).
Palaverin jälkeen suuntasimme Marian kanssa nokkamme kohti Coffee Housea.

Aamupalaksi vaahtokarkki-kaakaota ja mozzarella-leipää. Sitten kouluun!

Ruotsin koe lähestyy, joten kaikki ylimääräinen aika (kuten kaikki tylsät luennot) on käytettävä sanojen kertaamiseen ja lauseiden harjoittelemiseen.

Vammaistyön tunneilla ajelimme pyörätuoleilla. Hauskaa!

Päästyäni kotiin, löysin eteisen lattialta paksun kirjekuoren. Tilaamani turkistarhauksen vastaiset tarrat ja flyerit olivat saapuneet. Aion liimailla niitä antaumuksella ympäri Lappeenrantaa.

Päätin syödä pitkästä aikaa tofua. Keitin nuudeleita, pyöräytin perussalaatin ja paistoin pannulla yrttimausteista tofua, kidney-papuja ja herne-maissi-paprikaa.

Aurinko paistoi pitkälle iltapäivään saakka, enkä minä saanut mitään koulujuttuja aikaiseksi. Suuntasin kaiken auringon minussa herättämän ylimääräisen energian sarjiksien piirtämiseen. Illalla yritin rääpiä jälleen ruotsia, mutta...

... Maijasta se ei ollut ollenkaan hyvä idea.

Sen pituinen se.

4 kommenttia:

Karhu kirjoitti...

Ääääh mikä kaakaokuva! NAMS!!!

Minttu kirjoitti...

hahaa! Maijalla ja Ellulla on samoja harrastuksia!

nimim. tässä talossa ei lueta sanomalehtiä siirtämättä kissaa sivun päältä toiselle.

humu kirjoitti...

Karhu, kaakao onkin jumalten juomaa! =)

Minttu, kissat ovat kummallisia. Toisinen ne (HE!) haluavat ihmisten jakamattoman huomion, mutta toisinaan kulkevat vain nokka pystyssä. Ihanat kissat!

Haneli kirjoitti...

Söpö Maija :)