maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kakkaa lumella

Tänään minä aloitin koirankakkojen vastaisen kampanjan! Samaa on tehty myös täällä.

Ps. Temppuileeko bloggerin kuvien lataaminen muilla, kuin minulla? Yritin tehdä päivitystä karhulta saamastani tunnustuksesta, mutta blogger ei suostu lataamaan kuvaa tekstikenttään. Huomenna uusi yritys!

7 kommenttia:

pipari kirjoitti...

minä ainakin annan koirani kakata ojan penkalle niin kauan kuin tupakoitsijat nakkelevat tumpit mihin sattuu. en usko että röökin tumpattuasi kävelet tumppi kädessä niin kauan että löydät roskiksen/tuhkakupin?

sitäpaitsi koirankakka maatuu todella nopeasti verrattuna röökintumppeihin, purukumeihin yms.

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Jes, mahtavaa! :D Mun laputusprojekti ei hirveenä tuottanut tulosta, lisää vaan tullut läjiä pihaan. Ehkä pitäisi kerätä ne kaikki yhteen kasaan tuohon alaovelle.

humu kirjoitti...

Pipari, Koirien paskottamisessa ja paskojen keräämisessä pärjää pitkälle maalaisjärjellä. Jos koirasi kakkaa keskelle tietä, ole hyvä ja pukkaa kakka edes kepillä ojan perukoille. Jos koirasi sen sijaan kakkaa kauemmas tiestä (metsä, oja jne.) ei torttu haittaa siellä ketään.

Täytyy sanoa, ettei tupakan tumppeja voi liittää mielestäni millään tavalla keskusteluun koirankakoista. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Kumman päälle sinä mieluummin astut, koiranpaskan, vai tupakan tumpin? Ei ole mukava heitellä tupakan tumppeja maahan, kaikenlainen roskittaminen on tottakai väärin. Kakka maatuu nopeasti, mutta se voi maatua tien sijasta ojassa tai kompostissa.

Norsis, älä kasaa, löydät pian paskaläjät postilaatikostasi vihaisten koiranomistajien toimesta. =D Harmittaa koirien puolesta, kun omistajat ovat niin vastuuttomia, että jättävät kakat pöpöjä levittämään kaduille! Moni vihaa suotta koiria, vaikka syyttävä sormi pitäisi osoittaa omistajiin! >:(

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Joo en mä uskaltais, koiran omistajat on aggressiivista porukkaa jotka ei kestä mitään kritiikkiä :/

humu kirjoitti...

Joo, älä muuta sano! =D Ja neki mokomat ottavat nokkiinsa, jotka väittävät kakat keräävänsä! Ja minun mielestä on täysin tolokutonta, että koiran omistajat oikeuttavat ympäristön paskoittamisen sillä, että "pahempia ne pullon sirpaleet on ku koirankakka"! Jos kaikki ihmiset sotkisivat sen takia, että joku muu sotkee jollain muulla tavalla, niin katukuva olis melko kauhea :D

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

No niinpä!

Haneli kirjoitti...

Repesin xD