maanantai 22. joulukuuta 2008

Lautapelejä ja kirpputori-humputtelua

Eilen pelasimme lautapelejä kera Jonin ja pikkusiskoni. Koska olen vienyt kaikki parhaat lautapelit mukanani Lappeenrantaan, tyydyimme Cluedoon ja Muuttuvaan labyrinttiin. Olisimme mieluusti pelanneet myös lapsuuteni suosikkipeliä, Kalmankuja 13:a, mutta ohjeet olivat harmillisesti kadonneet. Aloitin niiden metsästämisen netistä ja kuulutan niitä nyt täälläkin: Jos sinulla on kyseisen pelin ohjeet, voisitko ystävällisesti lähettää ne minullekin esim. skannattuna sähköpostiini (jennikatariina2@luukku.com)?

Tänään tarkoitus oli käydä kirpputorilla, mutta kaikki lukuunottamatta Seuranmäen kirpputoria olivat sulkeneet ovensa näin joulun alla. Muutamia löytöjä tein ja ohessa niistä kuvat.


Puuhelmet minulle ja Jonille. Minulle punaiset, jonille ruskea-vihreät. Yhteensä 1,5 euroa.


Valloittavaa Walt Disneytä - Bernard ja Bianca maksoi euron.

Ja vielä: Kirsiltä ostetut maastokuvioisen housut. Persoonallisethan nämä eivät missään nimessä ole, mutta istuvat hyvin jalkaani ja tuntuvat kivalta! 2,5 euroa.

2 kommenttia:

Riikka-Amanda kirjoitti...

Lautapelit ovat mahtavia, joulunaikoihin niitä tuleekin aika paljon pelattua:) Muuttuva labyrintti oli minun suosikkini pienenä, cluedosta en tykännyt kun en ikinä saanut selville murhaajaa:D Mukavaa joulua:)

humu kirjoitti...

Myöhäiset hyvän joulun toivotukset sinullekin! :)