lauantai 6. joulukuuta 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lauantai, itsenäisyyspäivä ja ansaittua vapaata niin tänään kuin huomennakin. Vakaa aikomukseni oli siivota mullinmallin oleva asuntoni, mutta päätinkin elää ensi viikkoon hallitun kaaoksen keskellä. Viihdyn pienessä sotkussa ja olen sitä mieltä, että elämän jäljet saavat näkyä kotonani ja tavarat elää hieman omaakin elämäänsä. Inhoan viettää aikaani supersiistissä, steriilissä ympäristössä jossa ei tiedä, kuinka päin uskaltaa olla.

Tein tänäkin vuonna joulukortit itse läheisimmille ystävilleni ja perheenjäsenille. Tässäpä kuva yhdestä kappaleesta. Taustalla pilkottaa mummulta saatu 70-luvun keittiönverho.


Kissani Iikku taisi tänään olla tyytyväinen elämäänsä

Hississä hymyilytti

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Oi, blogisi on ihana! Ja tuli mieleen että se on ex-swappareiden ammattitauti että joulukortteihin ei liimata joulupukin kuvaa vaan ne pinnat decoillaan! Itselläkin tässä joulukorttiprojekteja menossa.

Oletko muuten blogilistalla? Siis www.blogilista.fi. Siellä voi lisätä suosikiksi lempiblogejaan ja seurata sitä kautta yhtä aikaa usean blogin päivityksiä ja kaikkea kivaa. =) Jos olet/Kun tulet niin pitää tilata sun blogi sieltä!

humu kirjoitti...

Hassua, olen huomannut ihan saman! Minä niin inhoan kliseisiä kortteja joulupukkeineen ja kultaisine kimalteineen! =D

En ole vielä liittynyt, mutta liitynpä samantien! Toivottavasti et pahastunut kun liitin sinut blogilistaani tänne :)

K kirjoitti...

Oi, ihanaa kun on ihmisiä jotka jaksaa ja viitsii väkertää kaikkea muiden iloksi !
Itsellänikin aina suunnitelmissa tehdä ja tehdä, mutta loppujen lopuks se menee aina masisteluun, kun mitään ei tuu tehdyksi.
Ihana blogi!