lauantai 13. joulukuuta 2008

Lauantai-päivä Linnoituksella

Vietimme Jonin kanssa aikaamme Linnoituksella, jonne oli järjestetty joulumarkkinat ja lumoavan kaunis valopolku. Seikkailimme museoissa ja notkuimme suosikki kahvilassani. Onnentäytteinen päivä.

Minä museon joulutorilla hakemassa ideoita askarteluun.

Kaunis Ortodoksinen kirkko.

"Painajainen" Etelä-Karjalan taidemuseossa. Itse taiteilijan nimeä en muista.

Teos "suuri muuttokuorma" samaisesta museosta.

Joni aikamatkalla Etelä-Karjalan museossa.

Hengähdin

Kahvila Masurkka, jota rakastan.

Samainen paikka.

Valitettavasti kamera ei antanut oikeutta valoille.

Kirpparilta löydetyt kolme miesti ja pikkuruinen maatuska saivat seurakseen kukkopillin, jonka ostin markkinatohinassa.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Oi, sulla on ihana pipo. Mä olen miettinyt että pitäisi virkata itselleen semmoinen hassu punainen myssykkä. Semmoinen joka olisi aika pitkä ja löysä ja siinä olisi sitten vielä korvien päällä läpät. =)

Teidän kantakahvila näyttää juuri sellaiselta jossa istuskelee mielellään tunnin tai kaksi ja mahdollisimman usein! Mua harmittaa kun täällä Raahessa ei ole mitään kahvilaa jossa viihtyisi. Kävin kyllä yksi päivä Tiina-Elinan uusissa tiloissa mutta se oli ehkä vähän semmoinen liian hieno paikka...

humu kirjoitti...

Voi kiitos. Piponi sattuu olemaan vieläpä ilmainen, sillä löysin sen viime kesänä hiirenkorvan yläkerran ilmaiskorista! =)

Raahessa ei tosiaan ole yhtäkään viihtyisää kahvilaa! Itse join päiväkahvini kaupungilla ollessani Ottopojassa. Räkäinen kapakkahan se on, mutta viihdyn siellä erinomaisesti.

K kirjoitti...

Oi, ihana ja lämmin postaus ! No, siis jos et ennen ole maistanut, niin kipinkapin sushille! Itse oon sushista täysin riippuvainen ja tulee syötyä sitä ainakin viitenä päivänä viikossa :)
Japanilainen ruoka on kyllä muutenkin pirun terveellistä ja hyvää, kannatan.

humu kirjoitti...

Lappeenrannassa ei ruokakulttuuria juuri tunneta. Ruokapaikat rajoittuvat pikaruokapaikkoihin, muutamaan kiinalaiseen, räkäisiin grilleihin ja ylihinnoiteltuihin pihvimestoihin. Ehkäpä uskaltaudun tekemään sitä joskus itse.