maanantai 15. joulukuuta 2008

Kamaluuksien koti

Vaikka olen asuttanut kotiani jo viisi kuukautta, on se yhä mullin mallin. Huonekaluja puuttuu ja hyvin suuri osa jo olemassaolevista kalusteista pitää korvata . Muutama muuttolaatikkokin odottaa purkamistaan, niin häpeällistä kuin se onkin. Kaiken epäesteettisyyden kruunaa kissoista lähtevä helvetillinen karvamäärä, jota en pystyisi pitämään kurissa edes jokapäiväisellä imuroinnilla. Ajattelin jakaa tuskani kanssanne esittelemällä teille kotini ongelmakohtia, joihin kyllä tapahtuu muutos sillä nopeudella, jonka opintotuki minulle sallii.

Jonin puntit, joihin onnistun lähes päivittäin ja etenkin kiukkuisena potkaisemaan varpaani.

Pidän pyykinpesusta. Se on kotitöistä mattojen pesemisen ohella suosikkitouhuani. Silti vessan nurkka pääsee ruokottomaan kuntoon, silloin kun valmistaudun tenttiin. Huomatkaa kuvottava pyykkikori ja punainen kylppärin lattia.

Ikeasta ostettu rottinkinen lökötuoli. Miellyttää silmääni, mutta kerää romua. Stereot ovat rikki ja jääneet lojumaan olohuoneeseen. Kenties odottavat korjausta tai matkaa kaatopaikkakuormaan.

Ammeen edusta näyttää tältä, vaikka lakaisen sen joka ilta ennen pesulle menoa. Kissani eivät osaa käydä pökelöimässä ilman, että hiekkaa löytysi jopa ammeesta asti!

Olemmeko Jennin luona vai aluesairaalassa? Vuokranantajan hirvittävä suihkuverho (Biltemasta?) jota en ole saanut aikaiseksi vaihtaa. Amme on kuitenkin käynyt minulle hurjan rakkaaksi ja tarkoituksenani olisi tehdä kylppäristä kotoisampi paikka kylpeä. Suunnitelmissa paljon kynttilöitä rentouttaviin hetkiin ja itämaista tunnelmaa. Kaakeleille haluaisin tehdä jotain.

Ei kommentteja: