perjantai 12. marraskuuta 2010

Ryteikössä

Koottujen murujen innoittamana kävin tutkimassa koulumatkani varrella olevaa rantakosteikkoa ja haeskelemassa sopivaa keppiä kattoon ripustettavaksi. Jouluksi voisin laittaa siihen roikkumaan lumihiutaleita päiväkotityyliin kas näin, kun joulukuustakaan en taida pelkästään itselleni viitsiä laittaa. Keväällä oksaan voisi ripustaa tällaisia suloisia lintuhäkkejä.
Keppi löytyi. Oikeastaan kaksikin. Hieman vettyneitä ovat, mutta josko jompi kumpi niistä kuivuisi käyttökelpoiseksi.
Jotain muutakin kulkeutui mukanani kotiin. Maatuneiden lehtien ja pyöränraatojen alta pilkisti jotain punaista, ja kun hieman kaivelin maata, niin sieltä ilmestyi tällainen:



3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onpa upea tuo löytämäsi rasia! :o Aivan ihana! Muutenkin tosi ihania askarteluideoita, ja edellisen postauksen Totoro-lapaset on maailman hellyyttävimmät. Tuli sellainen olo, että haluan tehdä itsekin =) Jospa sitä innostuisi, kun on niin söpöt!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Jenni, pakko kommentoida,isovanhemmillani on just samanlainen rasia, tosin paremmassa kunnossa kun tuo, mutta mahtavan löydön teit.

humu kirjoitti...

Tiina, minäkin niin tykkään siitä! En vaan vielä tiedä käyttötarkoitusta sille. Tee totoro-lapaset, ne oli mukavat neulottavat :) Mää nyt oon pakertanu noiden lumihiutaleiden parissa, eikä mulla meinaa riittää pitkäjännitteisyys tuollaseen projektiin, joka vaatii paljon samanlaista työskentelyä. En varmaan koskaan sais isoäidin neliöistä tehtyä mitään. :D

Ano, Minusta tuntuu että meidänkin mummolassa oli tuon tyyppinen rasia, kylläkin hieman erinlaisella kuvituksella. Pitäisi etsiä sekin jostain!