sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Pieniä muutoksia köökin puolella

Pääsin eroon pirtinpöydästä. Vihdoinkin. Purettiin se osiin ja kannettiin varastoon. Siirrettiin olkkarissa romua kerännyt, kesällä ostamani punainen pyöreä pöytä keittiön puolelle ja jaettiin tilaa varaston kätköissä olleella ovella. Nyt Joni voi soittaa kitaraa toisessa huoneessa silloinkin, kun minä kaipaan hiljaisuutta.

Järjestelin hyllyjä, pyyhin pölyjä.

Seinälle ripustin keväällä dyykkaamani kehykset ja Turusta ostamani Reetta Isotupa-Siltasen taidekortit.

Kirppispeurat voivat maalausta odotellessaan tarkkailla ruokailijoita ikkunalaudalta.

Kristallikruunun siirsin takaisin keittiöön. Se ei asettunut olkkariin ollenkaan.

Päänvaivaa aiheuttaneet kissanruoat tarjoillaan nyt muffinssitarjottimelta. Entinen alusta oli liian suuri. Kolistin jalkani siihen AINA ja vedet loiskuivat pitkin laminaattia. Jospa pienempi tarjotin olisi ratkaisu.

3 kommenttia:

Nita kirjoitti...

Ois mielenkiintosta nähä millanen se sun kämppä on :-) oisin aina liianki kiinnostunu näkemään miten ihmiset asuu... :-) näyttää kivalta!

Petra Ilona kirjoitti...

Söpö tarjotin? Mistä moinen? :) Meillekin kaivattaisiin jotain kivempaa ratkaisua kissojen kuppien alustaksi.

humu kirjoitti...

Nita; Sun pittää tulla käymään joksiki viikonlopuksi :) Mää aina kans mietin että millasissa taloissa muut asuu. Sitte jos pääsen käymään jollain kylässä, kahtelen ihan innoissai ympärille :)

Petra; Tuo tarjotin on vanha ostos. Aikoinaan löysin hemtexistä. Nyt hakusassa olis kiva kissan pissalaatikko, kun nuo muoviset rohmut on niin rumia!