maanantai 6. syyskuuta 2010

Kupillinen kuumaa

Ostin fenkoli-yrttiteetä vatsaa rauhoittamaan. Keitin suuren kupillisen ja join hitaasti siemaillen. Voi miten hyvää! Taidan lopettaa kahvin juomisen kokonaan.

Clipperin teet on pakattukin niin sievästi.

5 kommenttia:

syys kirjoitti...

Sanos muuta, kyseiset teet ovat parhautta.

Vaikka punainen English Breakfast tea onkin oma suosikkini kautta aikojen!

humu kirjoitti...

Olis ihana ostaa kaappi täyteen erinlaisia teemerkkejä, joita vois aina juoda mielialan mukaan :) Mulla on yleensä kaapissa vain paria sorttia. Nyt oon juonu fenkolia massuvaihoihin ja se on kyllä auttanut!

Minttu kirjoitti...

Meillä on kaupalla myynnissä tuota teetä. Olen usein ihastellut pakettia kun siinä on kauniit maanläheiset värit, ihana fontti ja se paketti on semmoista oikien kierrätyspahvin oloista. <3

Hassua tuo kahvikäytäntö. Itse en ole koskaan oppinut juomaan kahvia. Onneksi nykyään on tarjolla aina teetä toisena vaihtoehtona. Sanon silti aina töissäkin meneväni kahvitauolle vaikkei aikomuksena ole maistaakaan kahvia. =)

Jenna kirjoitti...

Olen ajatellut myös tuota "teekaappia". Se olisi niin kätevä ja vieraillekin olisi aina tarjolla valikoimaa. Mielellään kaikki Clipperiä ja sievästi rivissä. Minulla on erillinen purkki tee pusseille, mutta noita Clipperin paketteja pitäisi mielellään esillä silmän ilona.
Oma lempparini on Indian Chai ja monta eri merkkiä olen kokeillut ja Clipperin vei voiton. Suosittelen!

humu kirjoitti...

Minttu; onpas teidän kauppanne edistyksellinen :) Minä olen tavannut Clipperin teetä vain luontaistuote- ja ekokaupoissa! Teepaketit on kyllä ihanan kauniita, suorastaan kutsuvat ostamaan! Kahvikäytäntö on aika kenkku, mutta onneksi teekulttuuri on hiljalleen rantautumassa myös Suomeen. :)

Jenna; Ehkäpä ostan seuraavaksi sitä! :) On kyllä synti piilottaa näin nätit teepaketit kaappien kätköihin. Harmi ettei mulla ole yhtään avohyllyä keittiössä!