sunnuntai 1. elokuuta 2010

Koepakkaus

Päivitykseni ovat näköjään menossa suuntaan, joka luultavasti karkoittaa suurimman osan lukijoistani. Ensin rinkka, sitten vaellussandaalit ja nyt taas rinkka... Minä nimittäin koepakkasin sen tänään!

Pullero

Vaikka ostoshetkellä ajattelin olevani tekemässä parasta mahdollista ostosta, alkoi rinkan koko arveluttaa myöhemmin. 55 litraa ja 2 kuukauden kamat tuntui mahdottomalta yhtälöltä, kunnes tänään survoin sen täyteen vaatteita ajatuksenani testata, kuinka paljon rinkka loppujen lopuksi syö sisäänsä. Kaivoin kaapeistani vaatteita summanmutikassa, ja tässä tulos...

Rinkkaan mahtui huoletta:

6 pitkähihaista
27 t-paitaa
mekko
6 hametta
3 bikinit
3 käsipyyhettä
2 kylpypyyhettä
7 paria sukkia
housut
10 pikkuhousut
legginssit

Ja enemmäkin olisi mennyt! Pakattuna rinkka painoi 10 kiloa, eli lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti saisin ottaa mukaani vielä toisen mokoman läjän vaatteita. Tavaraa oli paljon yli oman tarpeeni, sillä pyyhkeitä en ota mukaani lainkaan, bikineistä osa jää kotiin, t-paitoja tuskin tarvitsen liki kolmeakymmentä kappaletta ja pitkähihaisiakin otan mukaan vain pari.

Rinkan lisäksi otan matkaan käsimatkatavaroiden mittavaatimukset täyttävän olkalaukun. Kaiken tyhjän tilan aion täyttää lahjoituksilla, joita haluan viedä orpokotiin ja lasten vankilaan!

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Minä en ainakaan karkaa lukijoidesi joukosta, on nimittäin hurjan mielenkiintoista lukea sun suunnitelmista! Oon aika ylpee susta ja sun rohkeudesta, mää en nimittäin uskaltais lähteä tuommoselle reissulle. (:

humu kirjoitti...

Tosi kiva kuulla, että mulla on täällä edes yksi uskollinen lukija :D

Kiitos positiiviista sanoista! Määki oon tosi ylpeä itsestäni, mutta on mulla huonoina päivinä ollu semmonen olo että voi v....u mien mää voin lähteä johonki kehitysmaahan ku en pärjää suomessakaan :D

syys kirjoitti...

Mun oli pakko tulla kommentoimaan ennen kun ehdin lukea ekaa postausta pidemmälle, ihanaa! Täällä siis yksi uusi innokas lukija :)

Ja nyt alan paneutua siihen, mikä reissu sua oikein odottaa!

Karhu kirjoitti...

o/

"Kaiken tyhjän tilan aion täyttää lahjoituksilla, joita haluan viedä orpokotiin ja lasten vankilaan!"
Kerrothan tästä vielä lisää?? :)

humu kirjoitti...

Heippa Nella! Kiva kun löysit tiesi tänne =) Matkailu on ihanaa!

Karhu, ajattelin, että harjoittelupaikassani, joka näillä näkymin on lapsivankila, voisi olla käyttöä kaikelle pienelle opetuksen ja luovan toiminnan mahdollistavalle pikkutavaralle =) Ensin ajattelin kuskata paikan päälle leluja, mutta äitini idea oli ottaa lelujen sijasta mukaan vesivärejä, pensseleitä ja kaikkea sellaista! =)