lauantai 7. helmikuuta 2009

Onnellinen päivä

Eilen suuntasimme jo aamuvarhain kaupungille katselemaan elämää ja hoitamaan ikäviä velvollisuuksia. Takkunen kävi lääkärissä ja sai unilääkket levottomiin öihinsä - minäkin olen tyytyväinen. Kiersimme löytiksen, kävimme viiniostoksilla ja teimme löytyjä kirjakaupasta. Illalla möngimme kotiin väsyneinä, tyytyväisyydestä tuhisten ja valmiina pitkille päiväunille.

Vaahtokarkkikaakao, hyvää luettavaa ja alku ihanalle päivälle Coffee Housessa.

Kirjakaupan alennuksesta löysimme kauan kaipaamamme DVD-monopolyn, sekä alkuperäisestä konseptistaan poikkeavan Cluedon. Rakastan lautapelejä ja ostan niitä mielelläni, vaikka ne ovatkin kalliita. Niistä on iloa useiksi vuosiksi eteenpäin, eikä niiden arvoa voi mitata rahassa.

Riekuimme myöhään yöhön viinilasit käsissämme. Iltaan mahtui paljon vaivihkaa vaihdettuja pusuja, kuivakkaa huumoria, hyviä keskusteluja, lämpimiä katseita ja muutama Cluedo-kilpa. Kunpa elämä olisi aina tällaista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanaa et meillä kaikilla menee nykyään niin hyvin :)
melekosia teräsnaisia kyllä ollaan ! toiset ei päässy mihkää,eikä edenny elämässään mitenkää vai jäi sinne Raaheen tai kulmille polvia myöten paskaan mut mietippä mihin me ollaan päästy !
/Kirsi

humu kirjoitti...

Minä aina aattelen samaa jo oon maailman onnellisin, että meillä jokaisella on oma elämä muualla kuin Raahessa, tai kamalassa Oulussa jonne kaikki tuntuu muuttavan!