lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää ystävänpäivää!

Leivoinpas ystävänpäivää ja Jonia ajatellen suuren läjän helppoja, mutta ihan erityisen hyviä kinkkupasteijoita. Pasteijat kuuluvat ehdottomasti yhteen jääkylmän maitolasillisen kanssa, sillä ne ovat voittamaton yhdistelmä - naminam.

Kiersin alkuviikosta kirpputoreja aika menestyksekkäästi, mutta valokuvaaminen on ollut hätäistä, koska en vieläkään ole raskinut ostaa uusia pattereita kameraani. Olen siis näpsinyt seuraavat otokset kiireessä, toivoen että kamerassa olisi virtaa vielä yhteen otokseen. Ainainen rahapula on yksi opiskelun surkeimmista puolista.

Kelta-ruskea, pellavainen hame, jossa yksityiskohtina pitsireunukset, jännät ompelukset ja lentelevät linnut. Hieman kyseenalainen vaatekappale, mutta miellyttää silmääni jollakin kierolla tavalla. Kesä-juttu. 3 euroa.

Sininen neule, jossa puolipitkät hiat ja kauluksessa aika hauskat nappi-yksityiskohdat. En erityisemmin pidä sinisestä, mutta väri sopii mielestäni neuleen malliin (jota te ette kuvasta saa selville =D). Vaatetuksessa sininen on vielä ihan ok, mutta sisutuksessa se aiheuttaa minulle vain harmaita hiuksia ja inhon väreitä.

Loput löydöistäni esittelen, kunhan saan kamerani täyteen toimintakuntoonsa. Sitä odotellessa, hyvää viikonloppua ja oikein lämminhenkistä ystävänpäivää!

2 kommenttia:

Sohbet kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Happy valentine!