lauantai 21. toukokuuta 2011

6.

1. your facebook profile photo 2. a photo of yourself a year ago 3. a photo that makes you happy 4. a photo of the last place you went on holiday 5. a photo of you 6. a photo that makes you laugh 7. a photo of someone you love 8. a photo of your favourite band/musician 9. a photo of your family 10. a photo of you as a baby 11. a photo of your favourite film(s) 12. a photo of you 13. a photo of your best friend(s) 14. a photo of one of your favourite family members 15. a photo of you and someone you love 16. a photo of you at the last party you went to
17. a drunk photo of you 18. a photo of one of your classes 19. a photo of you on a school trip 20. a photo of something you enjoy doing
21. a photo of you standing up 22. a photo of your town 23. a photo of your friend as a baby 24. a photo of you that your hair looks nice in 25. a photo of a night you loved 26. a photo of your favorite weekend 27. a photo of last summer 28. a photo of what you ate today 29. a photo of someone you find attractive 30. a photo of you when you were happy.



Eissssss. Vähä parturihommia afriiikassa. Ensin värjättiin Annun hiukset purppuraiseksi amismalliin ja sitten sakset sanoi niks naks. Samalla vähän askarreltiin kuvakortteja kehitysvammaisten päiväkotiin ja juotiin stoneyta. Buaaahahahhaha, ikävä Jyväskylän tyttöjä!


Ai nii. Lisäsin oikeaan sivupalkkiin linkin meidän yhdistyksen sivuille. Klikatkaa sitä, tutustukaa ihmeessä kummilapsitoimintaan ja minun turvataloprojektiin!

Ei kommentteja: