perjantai 26. helmikuuta 2010

Paljon uusia asioita

H&M:n tilaus saapui tänään.

Paketista putkahti jumpsuit, josta en ole vielä muodostanut mielipidettä. Toisaalta vaate on hauska ja mukava päällä, mutta toisaalta se muistuttaa yöpukua.

Kävin koulun jälkeen myös H&M:n liikkeessä, josta ostin kesää ajatellen mustan tekonahkaisen prätkärotsin. Se on IHANA. Maksoi 39,95€, mutta elelen loppu kuun siitä hyvästä oikein jämptisti ja yritän tehdä pienemmän puhelinlaskun.

Maria toi kouluun kirppikselle matkalla olevaa tavaraa, ja minä yhteensä 9 euron hintaan mekon ja kivoja koruja.

Kaiken tämän lisäksi kävin Anttilassa ostamassa kerän ticotico-lankaa, josta ajattelin kutoa Jonille lämmikettä.

Taidan aloittaa neulomisen jo tänään, sillä vietän pitkästä aikaa iltaa yksin kotosalla. Hiihtolomakin alkoi.

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hihii, nuo haalarit/jumppa-asut on hassuja. Ne ei ole mitenkään kauheita eikä toisaalta superhienoja, vaan nimenomaan hassuja. Pitäis joskus ehkä sovittaa sellaista, näkis että voiko se näyttää järkevältä muunkinlaisen kuin naulakkoa muistuttavan luikurin päällä. Tosin sun päällä tuo näyttää inhimilliseltä! Vaadin nähdä lisää kuvia ja tekstin päivästä haalari päällä: haluan tietää kuinka se soveltuu käytännön juttuihin päivän aikana.
(Ville paistaa nakkeja pannulla ja laulaa ajatuksiaan ääneen: miksi sulavista nakeista tulee noin paljuon vettä? Ehkä pienen ihmisen ei olekaan tarkoitus tietää kaikkea. Kerro Ellu miksi nakeista tulee vettä. Kyllä sä tiedät muttet vaan kerro saatana." =D=D)

Minttu kirjoitti...

Niin joo ja mun oli tarkoitus kertoa myös että koruista mun suosikki on tuo korppi. IHANA!

humu kirjoitti...

Sovita, sovita! Toivomasi päivitys haalaripäivästä toteutukoon, kunhan kevät saapuu. Mustana haalari olisi ollut kivempi, mutta kokoja ei ollut enää jäljellä. :(

Korppikoru on kiva. Haluaisin siihen hieman pidemmän ketjun, että voisin roikottaa sitä valkoisen jättisuuren teepparin kanssa.

Hassu Ville! :D