sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Päätös lähteä...

Syntyi jumalattoman Madventures-maratonin ja vuosien haaveilun jälkeen. Siihen on vielä aikaa, mutta olen jo viettänyt unettomia öitä miettien viisumia, matkakustannuksia, rokotteita, helpoja lentolippuja, matkaseuraa, bahteja, matkustusmuotoja, kohteita, aikatauluja (niiden olemattomuutta) ja välttämättömiä hankintoja ennen matkaa.
Tämän hetkisenä suunnitelmana säästää rahaa kuin hullu, tarkkailla lentoyhtiöiden tarjouksia, tehdä hintavertailua, tutkailla netistä vinkkejä ja hankkiutua sellaiseen elämäntilanteeseen, että lähteminen onnistuu. Tällä hetkellä reissukassassa vähän vaille tonni.
Tarkoituksena kiertää Thaimaata rinkka selässä. Käydä Laoksella, ehkä Vietnamissakin. Hypätä juniin, busseihin ja taivaltaa pitkin pölyisiä hiekkateitä. Silitellä tiikereitä tiikeritemppelissä, tutkailla Angkor Watia.
Ja nämä paikat minun täytyy saada kokea. Kuvat lainailtu sieltä täältä.
THAIMAA

Koh Phangan

Chiang Mai

Krabi

LAOS

Vang Vieng

Luang Prabang

Tälle matkalle minun on päästävä, minulla on siihen suorastaan pakottava tarve. Tarvitsen pakomatkan länsimaisesta suoritus- ja materiakulttuurista, jossa ihmisiä ei määritellä työkokemuksen ja takana olevian opintojen perusteella.

"Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä. Näillä teillä sydän tuntee, ota- jos annetaan. Matka jonka kuljet, onni kaihtaa oikovaa. Enhän tiedä teistä, mutta meille matka on määränpää" - Fintelligens

Tulen varmasti tulevaisuudessa kertoilemaan haaveideni toteutumisesta ja suunnitelmien muuttumisesta konkreettiseksi toiminnaksi reissun onnistumisen eteen.

Ei kommentteja: