perjantai 25. joulukuuta 2009

Aattona

Vietimme aikaa kotosalla neljästään - kissat ja me. Emme tehneet mitään väkisellä, tai vain siksi, että oli joulu. Sen sijaan keskityimme mukavaan yhdessä oloon ja herkuttelimme vatsamme pullolleen.
Tein uuniriisipuuroa ja luumusoppaa. Rosollin, laatikot ja torttutarpeet ostin kaupasta. Lihaa en syönyt, mutta Joni halusi laittaa kalkkunaa ja pottumuussia itselleen. Jälkkärinä ja naposteltavana naapureilta saatuja herkkuja - kaurakeksejä, enkeli-suklaata ja pähkinätöhnää. Limppu unohtui ihan tyystin ja jäi syömättä.

Nukahdimme kummatkin syönnin jälkeen ja ruoat jäivät pöytään seisomaan hetkeksi. Kalkkunan loppu oli kadonnut sillä välin kummallisesti...

Lahjat avasimme jo aamusta.

Puspuspus, ihania juttuja! Varsinkin Kansainvälisen seikkailijan opas. Sitä olen kovasti lukenut, käyttänyt merkkauskynää ja laskenut matkabudjettia. Seikkailut kutsuvat!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin ihan sattumalta vaan tänne kun googlasin Madventures maatuskan, muttta ilmeisesti niit ei mstn saa? Ja itellä kans tuo Madventuresin kirja; ihan loistava! Ja myös suunnitelmissa paeta Suomesta reissailemaan kaukoitään heti kun vaan sais koulun loppuun. Tai ens syksynä jo mahdl. lähteä samoille suunnille vaihtoon, että ehkäpä silloin jo vähän maistiaisia.