sunnuntai 1. marraskuuta 2009

ryysyjä ja rääsyjä

Kuluneina viikkoina olen kantanut kirppikseltä vaatteita kotiin niin paljon, etten ole ehtinyt kuvata kaikkia, saatika sitten siirtää koneelle odottelemaan sopivaa päivitysajankohtaa. Tänään innostuin, joten tässäpä osa ostoksistani. Patterit loppuivat kamerasta yllättäen, joten osa vaatteista jäi kuvaamatta.

Duffyn viininpunaiset hauskat kengät 2 euroa.

Käytännöllisen kokoinen pussukka baariin, eurokirppikseltä 1,5 euroa.

H&M:n ruskea, pitkä pusero 1,5 euroa.


Musta japsityyppinen paita 75 senttiä.

Jätskitoppi 1 euron, kotkateeppari saman verran.

Lahden tuliaisena musta pitsitakki 2 euroa.

Puudeli-paita löytökirppikseltä, hintaa en muista.

Seppälän siipipaita oli hyvä löytö, maksoi 3 euroa. Näitä myydään Seppälässä vielä parilla kympillä. Kuvassa paita takaapäin.

Valkoinen tyttöpaita, taisi maksaa euron. Ihana. =)

Mites näistä kuvista tuli jotenkin kamalan suttuisia?

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Joo joo tiedän että ei saa himoita lähimmäisensä omaisuutta (no entä muuten ominaisuutta?), mutta tuo siipipaita on hurmaava! Tahtoisin tuollaisen kyllä itselleni, mutta en kahdenkympin hintaan. Oon tosi huono käyttämään perusteepaitoja, en vaan osaa. Etenkään sellaisella normaalilla pyöreällä kaula-aukolla varustettuja. Ne vaan ahdistaa aivan saatanasti päällä. Pitää aina avartaa että pystyy hengittämään.

humu kirjoitti...

Tuo ei ole ihan peruspaita, siinä on edessäkin sellaiset hörselöt, joita en vaan jaksanu kuvata :D Minä kyllä viihdyn teeppareissa, mutta niissä pitää olla pituutta... ärsyttää sellaiset, joista mahanröllykkä pilkistää rumasti.

Matroskin kirjoitti...

Minusta kyllä eurokin on käytetystä T-paidasta aika paljon, mutta kivoja löytöjä kuitenkin. Täällä Helsingissä ei oikein jaksa käydä kirppiksillä, kun kaikki on ihan älyttömän kallista. Käytetty pyyhe 5 euroa, haloo.

humu kirjoitti...

Euro? Kallis? Minusta euron hyväkuntoinen, pesty ja nätti paita kirppikseltä on halpa ja hyvä ostos. Kaupoista en osta paitoja, koska siellä niistä maksetaan 20-30 kertaa enemmän, joka taas on mielestäni KALLIS. Viisi euroa pyyhkeestä kuulostaa aika isolta summalta.