perjantai 3. joulukuuta 2010

Kierrätyskeskuksesta

Kynttiläkipposet olkkarin ikkunalaudalle. Olen alkutalven aikana keventänyt olohuoneen ilmettä pienillä hankinnoilla, uusilla verhoilla ja sohvanpäällisellä. Joitain juttuja on vielä ostamatta ja vanhoja hävittämättä. Rottinkinen lukutuoli saa lähteä, tilalle haluaisin jalkalampun. Tyynyjä, vilttejä, tauluja, kynttilöitä ja muuta pientä keräilen kasaan pikkuhiljaa, ja uusi lipasto ongelmaseinustalle on hakusassa. Keittiön uusi ilme aloitti muutosliikkeen koko asunnossa, ja aina kun yksi nurkka on kunnossa, niin toinen näyttää entista kauheammalta.

Lahjapaperia. Iso rulla valmiiksi leikattuja arkkeja 30 sentin hintaan!

Joulupalloja. Kaiketi ensi vuodeksi. Tämän joulun vietän Pohjois-Pohjanmaalla, joten kuusi taitaa jäädä pystyttämättä ja koristeet ripustamatta. Valot kuitenkin laitoin tänään karhupurkkiin, kun sain sellaiset pienet, lämpöisänvaloisat lamput Katilta yllätyslahjaksi.

Tämä muki oli kiva ja siitä tuli heti lemppari, josta tykkään juoda teeni. Tänään ilahdutin itseäni myös sellaisella kauniilla norsumukilla, ja epäilen, että tee maistuu siitä vieläkin paremmalta.

Ostin myös muutaman juomalasin, kun nättejä löysin. Jotenkin minusta tuntuu, että näissä on joskus ollut sinappia ja päällä punaiset muovikannet?

Pari löysää 80-luvun neulettakin ostin, mutten jaksanut kuvata. Pitäisi kai käydä kierrätyskeskuksessa useamminkin.

Ei kommentteja: