perjantai 8. lokakuuta 2010

Tuuliviiri

Teimme tänään Marian kanssa koulutehtäviä - eli lykkäsimme koulujutut maanantaille ja kiertelimme kauppoja. Minä ihastuin Tuuliviiri-nimiseen putiikkiin, joka on hiljattain avattu Lappeenrantaan. Enää en muualta suostu lankoja ostamaankaan!






Ps. Kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni luovuttamassa verta. Samalla reissulla liityin myös luuytimenluovuttajarekisteriin. Veripalvelu kaipailee juuri nyt kovasti lähes kaikkien veriryhmien verta, jotan hus luovuttamaan siitä! Isän sairastuessa päätin, että teen vastaisuudessa enemmän hyviä tekoja ja autan muita ihmisiä. Verenluovutus toi päivääni niin paljon positiivista energiaa, että olen vieläkin ihan mahdottoman iloinen!

5 kommenttia:

Inari kirjoitti...

Oi, noi langat, kertakaikkisen ihania! Samoin helmet ja napit ja ja ja... En ole käynyt Lappeenrannassa sen jälkeen kun ukkini haudattiin sinne kaksi vuotta sitten, mutta joskus on kyllä kova ikävä sitä kaupunkia. Tärkeä osa lapsuuteni kesiä ja sukuhistoriaa :)

humu kirjoitti...

Langat oli ihania! Ostin yhden kerän sukkia varten :) Hitto oon nyt hamstrannu sukkalankoja laatikon täyteen, mutta joulusukkaprpjekti edistyy hitaasti... Huh! Jos joskus tulet lappeenrantaan, niin kerro toki mullekin! Juodaan blogikahvit!

Juniper kirjoitti...

Minun äitini kertoi löytäneensä kuvia noista tekemistäni koruista ja helmistä. Ihanaa nähdä, että joku on pitänyt niitä ihan kuvaamisen arvoisina :)

Juniper kirjoitti...

Äitini oli löytänyt kuvia tekemistäni helmistä ja koruista. Ihania kuvia olet noista ottanut :)

humu kirjoitti...

Hehe, joo :) Kivoja helmiä teet kyllä :)