lauantai 5. syyskuuta 2009

Ostoksia osa 176

Tämän päivän kirppiskierroksen saalis oli muhkea, ja vielä muhkeampi se olisi ollut, jos minulla olisi ollut käytössäni enemmän rahaa. Jätin ostamatta kolme kivaa hametta, kaksi mekkoa ja talvitakin, sillä joudun pitämään lompakonnyörit tiukalla Torstaihin saakka, sitten minulla on tatska-aika!

GT:n ruosteenoranssi neuleteeppari 2 euroa.

Dividedin vihreä pääkallopaita 1 euron. Malli on väljä ja olkasaumoissa hauskat palmikot.

H&M:n keltainen hame 4 euroa. Hameessa on hauskasti lenksut kahta vyötä varten. Tämä vaatekappale vaatii varmasti totuttelua!

Pinkki vyö euron.

Sininen kassi 50 senttiä.

(kissa kaupan päälle)

Vagabondin mokkakengät karvavuorella 7 euroa. Kuva on hieman kökkö, sillä kenkien varsia oli vaikea saada näyttämään hyvältä, kun kengät eivät olleet jalassa. Olin hyvien talvikenkien tarpeessa, joten nämä tossut olivat tosi hyvä löytö!

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kaikkea kivaa! Hyvät talvikenkät. Mieki tahon kirpparilleeeehhh. Siellon aina kivoja sillo ku mie en oo käymässä siellä (tai sitte sillon kun ei olis varoja). :D

Riikka-Amanda kirjoitti...

Miksi mä en ikinä bongaa mitään vaatteita:D Nyt huomaa kun opiskelut alkaneet et ei oikein ole mitään vaatetta mitä kehtaisi päälle laittaa:S Ompelukone laulamaan ja hyvää vaatekirpparia etsimään :D

humu kirjoitti...

Maria: Siellä on kiva pöytä, mee äkkiä tonkimaan!

Riikka-Amanda: Ehkä menet sinne väärinä päivinä! Vaatteita löytyy tosi vaihtelevasti, joskus niitä on ihan ÄLYTTÖMÄSTI, joskus taas ei ollenkaan!