maanantai 17. elokuuta 2009

koruhommia - pitkästä aikaa!

Luokkatoverini Marian toimitettua minulle pullollisen mustia hamahelmiä, innostuin touhusta jälleen. Väkersin kaksi kaulakorua tehtailemistani hamahommeleista, mutta sitten loppuivat koruvärkit. Ensi kuun alussa teen tilauksen sinellistä ja alan tehtailemaan kaulakorujen lisäksi korviksia ja sormuksia. Huomenna lähden etsimään kierrätyskeskuksesta tarvikkeita! Ihanaa, inspiraationi palasi kesälomalta!

Ps. Voisin tehdä näitä ihan myytäväksi asti, jos ostajaehdokkaita olisi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terppis Jenni!

Mietin tässä että paljo sää pyytäisit jos sulta tahtois ostaa tuommosen sienen kaulakoruna ja vaikka jotku kiva korvikset jos tekisit? ((:

Löytyispä iteltäki taas intoa väkerrellä kaikkea kivaa.. Jospa se tästä nyt ku on saatu muutettua ja elämä rauhottuu. (:

- Annakaisa.

Minttu kirjoitti...

Hei tyttö. Kannattaa varata sylillinen aikaa ja kahmia kirjastosta kaikki mahdolliset Ihana-lehdet ja istuutua lukemaan niitä. Varaudu pahaan silmään muilta paikalla olijoilta, sillä ihastuksen huokauksia pääsee varmasti. Tuli koruista mieleen, siellä on paljon upeita koruohjeita. Aah.

humu kirjoitti...

Ansku: Eihän tuollaisesta monaa euroa kehtaisi pyytää... Ennen ku teen noita myyntiin asti, mun pitää tilata sinellistä vähän parempi laatuisia tarvikkeita, pihtejä sun muita, että saan lukot ja renkaat siistemmin ja varmemmin kiinnitettyä. =) Minkä tyylisiä korviksia sää haluaisit? Mulla on ankara materiaalin metsästys korujakin varten menneillään!

Minttu: Olenkin harrastanut tuota, mutta interaktiivisessa muodossa. 8) Olen selaillut, tuumaillut ja ideoinut, kahlannut läpi kymmeniä ihania ja inspiroivia internetsivustoja ja tuntenut suoranaista riittämättömyyttä muiden hienojen juttujen edessä!

Ansku kirjoitti...

Hmm. Itseasiassa en osaa sanoa. :D Jotain rentoa, mieluummin ehkä jotain värikästä (punaista, oranssia, sinistä, vihreetä..?) kuin tylsää mustaa. Voisit itse kehitellä jotain mikä susta mulle sopis. ;D



- Ansku. (: