tiistai 5. toukokuuta 2009

Suihku-juttuja

Eilen saapui Dermosililtä tekemäni pieni tilaus, joka sisälsi kolme purnukkaa.

Kaksi pullollista suihku/kylpyöljyä meidän kuivaihoiselle äiskällemme. En malttanut olla kokeilematta tätä eilen käydessäni suihkussa. Öljy jätti ihon raikkaan ja kosteutetun tuntoiseksi, mutta tuoksu toi mieleeni lähinnä eltaantuneet apteekkituotteet.

Elämäni ensimmäinen vartalonkuorintavoide! Ihoni on todella kuiva ja kummallinen, joten ajattelin tämän helpottavan kosteusvoiteiden imeytymistä. Dermosilin sivuilla asiakkaat kutsuivat tuotetta miehisen tuoksuiseksi, mutta minun nenääni kuorintavoide tuoksui vain eukalyptokselle. Eilisen kuorinnan jälkeen oli ihoni pehmeä, kuin vauvan pylly. Valitettavasti vasta tänään tuoteselostetta lukiessani huomasin kuorintarakeiden olevan muovisia! Tuote menee purkin tyhjenemisen jälkeen pannaan, en halua suihkutella viemäristä alas maatumattomia muovipalleroita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä ihme juttu ku melkein kaikissa kuorinta-aineissa ne pallerot on muovia. Pitäs melkee itte tehä kuorintavoiteet hunajasta ja sokerista jos haluais muovilta välttyä...

- Retu täälä taas sun blogia lukee :)

humu kirjoitti...

Pitäisi katsoa bodyshopin tuotteita, voisin kuvitella, että niissä olisi käytetty jotain hieman luonnollisempaa ja ihollekin ehkä mukavampaa vaihtoehtoa :)

PS. kiva kun luet, minusta tuntuu että lukijani ovat kaikonneet ties mihin, kun en ole tehnyt viime aikoina kirjoitellut kirppiksistä, tai askartelusta :D