keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Ihana ilta

Siirtolapuutarha, litra sangriaa, ihanat ystävät, sauna, grillikauden avajaiset, keikka Rytmikellarissa.

Huomenna minulla on ensimmäinen työpäivä, enkä tiedä miten siihen suhtautua. Toisaalta olen kamalan onnellinen siitä, että saan rahaa jolla matkustaa, mutta toisaalta taas olisin vielä kaivannut kamalan kevään jälkeen pientä lepoa.

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Mä en ole käynyt Rytmikellarissa moneen vuoteen. Joskus pitäisi ottaa ja lähteä kun siellä näyttää olevan kuitenkin kiinnostavia esiintyjiä.

Loma on aina ihanaa, mutta voin lohduttaa että työssäkäynti on huomattavasti helpompaa kuin opiskelu. =) Työjuttuja ei tarvitse tuoda kotiin ja illat jää sitten aivan omiin puuhasteluihin. Ja jos jokin jää töissä kesken päivän päätyttyä, ei kannata ressata, se asia kyllä odottaa siellä seuraavaan päivään. =)

humu kirjoitti...

Rytmikellari on tosi mukava paikka. Sellainen boheemi ja vapaamielinen. Muita hyviä paareja ei raahessa olekkaan enää, kun Ottiskin meni remontissa piloille.

Tiedän että työsskäynti on helmpompaa kuin opiskelu, mutta olen sitä mieltä että kesällä työskenteleminen pitäisi kieltää laissa. :D Ainoa valoisa ja lämmin aika Suomessa, kaikkien tulisi voida nauttia siitä. Onneksi rakastan työtäni, eikä työkavereissakaan ole moittimista. =)