torstai 22. lokakuuta 2009

Arkisia asioita

Laura oli kuvannut blogissaan lukijoiden toivomia kuvauskohteita, ja koska ajatus tuntui minusta hyvin hauskalta, päätin minäkin tarttua kameraan.

Hieman kolhuja saanut kännykkäni.

Vessan kaapin sisältö. Tyhjääkin tyhjempi. Meikkini mahtuvat pussiin, joka kulkee mukanani lähes joka paikkaan.

Eteinen. Yksi asuntoni ongelmakohdista. Kengille on liian vähän säilytystilaa, eivätkä takit tahdo pysyä hengareissaan.

Räjähtänyt vaatekaappini.

Käsialaani.

Kotiavaimet.

Jääkaapin sisälmykset.

Syksyinen ja ruma katu, maisema olohuoneeni ikkunasta.

Kaukosäätimet.

Huomenna saan vieraita Turusta, kun kaksi tyttöä saapuvat luokseni viettämään viikonloppua. Kaisa lähtee kotiinsa ja Sunnuntaina, Karoliina viipyy Tiistaihin. Muutaman päivän blogihiljaisuus on siis paikallaan, etenkin kun päivitykseni ovat tätä tasoa, hih. Tiistaina luvassa tämän viikon runsaat kirppislöydöt, sekä kuvia toivottavasti rentouttavalta, hauskalta ja juoruiselta viikonlopultamme.

4 kommenttia:

MeRzU kirjoitti...

Ihanaihanaihana peili eteisessä!
En tiennyt että noita on vihreitäkin.

Aridani kirjoitti...

Empä oo nähny omaa jääkaappia koskaa noin vihreenä :o

Minttu kirjoitti...

Eteinen on meilläkin hirveä kompastuskivi! Tai kompastuskenkäkasa... Ville kyllä lupasi nikkaroida jonkinlaisen kenkätelineen siinä vaiheessa kun vein kesäkenkäni varastoon ja totesin että "kato nyt! täällä on nyt enemmän sun kuin mun kenkiä pitkin poikin!". =D

Muutenki meidän eteinen on pieni, tukkonen ja joka seinällä on ovi joten ei hirveänä toivoa. Tai no, taidonpuutetta se kait on. Pitäis ottaa haasteena.

humu kirjoitti...

Merzu: Voi kiitos, se on pelastettu meidän mummon kesämökiltä!

Arska: No ei muuta kuin täyttämään! Minun jääkaapista ei oikeastaan enää lihaa löydy, koska en tykkää sen mausta. Joni sen sijaan välillä kantaa ties mitä ällötyksiä meidän keittiöön :D

Minttu: Meidän eteisen kanssa on vähän samanlainen ongelma. Yhdellä seinällä on tuo naulakko, toisella ulko-ovi, kolmannella vaatekaappeja ja neljännellä kulku tupaan ja veskiin. Haluaisin hyödyntää kaappejani kenkien säilyttämiseen, mutta kun kaapitkin pursuilevat. Jokin lipasto/kenkäkaappi/hyllykkö olisi kiva, mutta mihin sellaisen mahduttaisi? :o toinen ongelmakohta onkin sitten wc/kylppäri!