lauantai 4. heinäkuuta 2009

Iltapuhteita

Ostin eilen kloriittipullon tarkoituksenani valkaista töhryinen kylpyammeeni uuteen uskoon. Kun amme oli putsattu ja kämppä siivottu, päätin kokeilla kloriittivärjäystä vanhaan vihreään lakanaan. Sekoitin ämpäriin aika tujun seoksen kloriitista ja vedestä, sidoin lakanaan tumppuja niin puuvillalangalla, kuin kuminauhoillakin ja pistin lakanan likoamaan ämpäriin.
Tättärää - tässä tulos!

Kuminauhalla tehdyistä kuvioista tuli selkeämpiä, kun taas puuvillalangalla tehdyt rinkulat ovat hieman seittimäisiä. Tämä on uusi rantavilttimme.

Jonikin halusi läträtä kloriitilla ja teki itselleen Jeesus-paidan. Olin leikellyt kuvion valmiiksi kalvolle, jonka läpi Joni sitten tuputteli kloriittia. Kuvion sävy taittaa punaiseen, ja se on mielestäni aika hauska.

Kun illalla vielä oli joutoaikaa, tuunasin Jonin kaappiin jostain kumman syystä eksyneen hemmetin ruman, neon-oranssin T-paidan. Midinetti olikin kirjoittanut ja kuvannut oikein hyvät ja selkeät ohjeet teeppareiden reikäkoristeluun, joten otin sakset käteeni ja aloin napsia.... tällaista jälkeä syntyi:

Leikkasin ja suurensin kaulusta, sekä irroitin hihoista "resorit". Ensin ajattelin paidan olevan ihan kamala, mutta nyt minä jo tykkään siitä. Tarvitsee alleen mahdollisesti topin, sillä paidan reikäkoristeet jatkuvat aika ylhäälle rinnukseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooppas tehny kivoja juttuja taas :) Pistäppä kuvia siitä sun asunnossa kun en tiiä vielkää mimmosessa asustelet.
-kirsi

Minttu kirjoitti...

Hii. Mun tekis mieli kokeilla kans pitkästä aikaa kloriittijuttuja. Joskus yläasteella tein paljon housuihin kloriittiläiskiä. Se vois olla semmoinen homma jota tehtäis Villen kanssa kaksin kun seki tykkäis, sillä on pyhäfarkkuina mustat farkut joissa on kloriittiläiskiä. =)

Ja sulla on ihana tämä uusi ulkoasu! Valkoinen pohja on niin selkeä (siksi suosin itsekin sitä, hihi) ja tuo karamellinekku on superherkku!

humu kirjoitti...

Kirsi: Kiitos kiitos :) Mää voin joskus laittaa sulle kuvia vaikka meseen, täällä on kaikki niin kesken etten kehtaa laittaa tänne mitään kuvia tästä asunnosta :D

Minttu: Mekin tehtiin kaksin noita kloriittijuttuja ja oli tosi hauskaa. Ei joni yleensä innostu tuollaisesta. Minä muistan myös kun joskus 90-luvulla äidin kans tuhrittiin kloriitilla... voi niitä aikoja 8)

Minäkin tykkään tästä uudesta ulkoasusta, se harmaa oli tooosi tunkkainen! Olisi pitänyt vaihtaa jo aiemmin, mutten jotenkaan jaksanut!